Hvad kan kompression faktisk gøre?

En teknisk tilgang

Der er mange holdninger til compression sokker i sport. Nogle atleter mener at de ingen værdi har. Andre siger de aldrig ville kunne leve uden dem. Alle har forskellige behov og meninger og det bare sådan det er.

+PLUSSOCK effekt

+PLUSSOCK kan hjælpe dig med at reducere smerte, muskelkramper, hævelser og stigninger i bene. På den samme tid kan +PLUSSOCK give dig mere energi og udholdenhed, så mens du løber og efter dit løb kan have det mere behageligt. Måske endnu vigtigere kan den hjælpe dig med at restituere hurtigere, så du kan komme ud og lave det du elsker mere.

Hvordan fungerer en kompressionssok

Ideen bag kompressionssokker til sport er baseret på blodstrømmen transportering af ilt til muskler. Med dette menes der, at når man løber transporterer arterier iltrigt blod fra hjertet til fødderne, samtidig med at venerne bærer iltfattigt blod tilbage til hjertet.

Efter dit løb

Kort sagt, så kan du bare sætte dig tilbage og lade compression strømpen gøre sit. Dette gør den ved at skubbe alt det dårlige ud af dine ben, så din krop kan få mere ro og komme sig bedre.