HVAD VIL FORZET SPORT

Forzet Sport mission er at hjælpe dig med at nå din grænse. Vi gør det dette ved at lave produkter af høj kvalitet. Alle produkter er lavet af fysioterapeuter og hjulpet af videnskabelig evidens og principper, for at sikre maximum effect og tilfredshed.

HVEM ER FORZET SPORT

Forzet er et familiedrevet firma styret af Magnus Dinesen, sammen med sin far Claus Dinesen og bror Marc Lorentzen

Claus Dinesen har været i tæt samarbejde med fysioterapueter de sidste 22 år som CEO for Clinical Innovation Aps; et dansk firma som har forsynet skandinaviske fysioterapueter med alle de værnemidler og medicinske produkter, som de og deres klienter har haft brug for. Han har også udviklet flere produkter i samarbejde med forskere og klinikere for at hjælpe professionelle atleter, samt entusiaster, med at undgå skader og smerter.

Dr. Marc Lorentzen, storebror, er en biokemiker ved træning og arbejder nu som bioinformatisk specialist på Imperial College London efter, at han færdiggjorde sin Ph.D i Bordeaux, Frankrig. Hans træning og erfaring hos Institute of Sports Medicine Copenhagen har givet ham masser af indsigt i hvordan kroppen fungerer, og de videnskabelige processer, som driver udviklingen af nye behandlinger og produkter.

Magnus Dinesen, lillebror, har i en ung alder spillet håndbold på eliteniveau i Danmark, hvorefter han fortsatte med at udfordre sig selv ved at spille amerikansk fodbold i sit udvekslingsophold i USA, hvor han også spillet på et højt niveau. Magnus blev Forzets CEO ved firmaets grundlæggelse, og er ansvarlig for de daglige drift.

VORES FILOSOFI

Den grundlæggende ide bag firmaet er at lave produckter der reducere smerte og skader i mens den hjælper dig med at nå dit fulde potentiale. Vi har valgt at lave produkter der er lavet på basis af videnskab samt i samarbejde med fysioterapeuter for atleterne.