Vilkår og betingelserer

Vi beder alle der bruger vores hjemmeside om at grundigt læse vores vilkår og betingelser før brug. Ved brug af Forzet Sports ApS hjemmesider accepterer du vores betingelser. Hvis du ikke vil acceptere vores betingelser, bedes du venligst ikke at bruge hjemmesiden. 

Denne hjemmeside er ejet og styret af Forzet Sport ApS. Forzet Sport ApS er et registreret binavn og er registreret i henhold til den danske lovgivning. Forzet Sport ApS har hovedkvarter i Danmark. Alt på hjemmesiden må downloades og bruges til privat, læring eller andet ikke-kommercielt forbrug. Intet på hjemmesiden må blive brugt af andre til nogle former for kommercielt forbrug.


Vilkår og betingelser:

  1. Forzet Sport ApS kan til enhver tid annullere, afvise eller nægte din ordre uden forbehold eller ansvar for dine omkostninger udover selve købet.
  2. Du kan til enhver tid annullere dit køb uden omkostninger inden vi har faktureret eller sendt din vare, ved at kontakte os på vores support mail support@forzetsport.com. Hvis du annullerer din ordre efter den er sendt eller modtaget gælder din nationale lovgivning i forhold til reklamationsret og returnering.
  3. Forzet Sport ApS gør altid vores bedste for at holde vores hjemmeside opdateret på alt data og information, men hvis dette skulle mislykkes, påtager vi os ingen erstatningspligt eller ansvar for udeladelser i indholdet på hjemmesiden. 
  4. Du skal antage, at alt du læser eller ser på hjemmesiden, er beskyttet af ophavsret. Dette gælder medmindre andet er angivet. Alt billede-, video- og testmateriale må ikke blive anvendt, medmindre der er givet tilladelse til det. Enhver uautoriseret brug af vort materiale kan være i strid med ophavsrettigheder, privatlivsfred, regler for brug af varemærker og/eller gældende kommunikationslovgivning. 
  5. Alt interaktion på hjemmesiden sker under eget ansvar, samt på egen risiko. Forzet Sport ApS, samarbejdspartnere og anden part står ikke til ansvar for nogle former for skade du modtager ved brug af vores hjemmeside. Dette gælder, men er ikke begrænset til, indirekte, direkte, tilfældige og følgeskader, som er sket ved brug af hjemmesiden. Forzet Sport ApS, samarbejdspartnere og anden part står ligeledes heller ikke til ansvar eller erstatningspligtige, hvis der skulle forekomme virus eller skader på den ejendom ved nogen former for brug af hjemmesiden.
  6. Alt form for kommunikation og materiale du sender til Forzet Sport ApS, via alle former af media, vil blive behandlet som ikke-fortroligt og ikke-ophavsretligt beskyttet. Vi forbeholder os alle rettigheder til at bruge det og sende det videre samt publicere det.
  7. Hvis der skulle være links eller andet der kunne henvise til tredje-parter på hjemmesiden har Forzet Sport ApS intet ansvar for, hvad der er på disse sider. Forzet Sport ApS kan ikke blive holdt ansvarlige eller erstatningsberettiget til noget du møder på andre sider.
  8. Denne side kan på ethvert tidspunkt blive opdateret og vi foreslår derfor at du ofte læser om der er foretaget ændringer på siden.