FAQ

Ordrer

Hvis du vil købe i bulk, så kontakt venligst vores mail på: info@forzetsport.com

Det er en prioritet for os at få sendt vores ordrer afsted hurtigst muligt, men du er altid velkommen til at kontakte os på mailen
support@forzetsport.com

Forsendelse

Vi gør brug af Amazon til alle vores forsendelser, for at sikre den hurtigste leveringstid for dig.

Der er gratis levering på ordrer over 400 kr. Ordrer under dette beløb vil have et forsendelsesgebyr på 39 kr.

Hvis du skulle nægte levering, vil du blive holdt ansvarlig for forsendelsesgebyrer, såsom returneringsgebyrer, skat og importafgifter.

Skat er inkluderet i alle vores priser, men vi tager ikke ansvar for importafgifter i lande udenfor EU. Derfor anbefaler vi, at du tjekker hos det nationale toldkontor før du bestiller, for at finde ud af om der vil være nogle ekstra gebyrer for dit køb.

Forsendelsestiden kan vare op til 1-3 dage, afhængigt af din lokation.

Returpolitikker

Hvis produktet er blevet beskadiget under levering, kan alle produkter bliver returneret gratis. Hvis du modtager et beskadiget produkt, vær venlig at kontakte vores mail hurtigst muligt support@forzetsport.com.

Derefter vil du modtage et retur autorisationsnummer. Du bedes pakke produktet ind i dens originale emballage, og vedhæfte en kopi af din faktura, sammen med en kopi af dit returnerings autorisationsnummer, og sende den til vores returneringsadresse.

Vi returnerer beskadiget produkter op til 30 dage efter levering. 

Vores returneringsadresse er som følger:

Forzet Sport
Baldersbuen 17 st.
2640 Hedehusene
Danmark

Ja det kan du, hvis produktet stadig er ubrugt og i dens originale emballage. Hvis du har brug for en anden størrelse af samme produkt, bedes du kontakte vores support mail på support@forzetsport.com.

Der vil være gratis forsendelse hvis du befinder dig inden for EU. I andre lande, kan det varierer afhængigt af importafgifter. Vi råder dig derfor til at tjekke hos det nationale toldkontor.

Produkter

Alle produkter vil have en størrelsesguide på produktsiden.

Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret inden for EU.

+PLUSSOCK

+PLUSSOCK er udviklet gennem en lang proces og omfattende test af produktet. Vi er meget tilfredse med resultatet, og mange af vores brugere er enige med, at vi har udviklet noget unikt, noget ekstra, noget +.

“Plus” betyder at du “tilføjer noget ekstra / øger den eksisterende værdi / noget der gør dig bedre”. ​​Disse betydninger gør det til et meget positivt ord, det er også kort og let at huske. Sloganet “Udviklet af forskere. Værdsat af atleter ”, siger det hele: dette er et produkt fra os, der dagligt arbejder med fysiske skader, til dig - den seriøse løber og atlet.

Og sidst men ikke mindst, symbolet “+” hjælper os til at huske, at +PLUSSOCK er udviklet af mennesker der ved hvad de laver.

Hvis dette er tilfældet, kan du hoppe ind og se vores video med tips og tricks til hvordan du kan gøre det nemmere

Skal det være svært at få på?
Her er svaret ja, og det er meget simpelt: Hvis +PLUSSOCK ikke var svære at få på, ville de ikke virke.

Du skal føle et tydeligt tryk i dine underben, og trykket omkring din ankel skal være størst. Men det betyder, at det er især svært at få sokkens smalle ankelområde placeret. Men det ER muligt på 10 sekunder pr. sok - kun et par ekstra sekunders tålmodighed mere end når du tager en normal sok på.

+PLUSSOCK er strikket af garn, der indeholder de antibakterielle fibre prolen siltex og prolen bodyfresh. Fibrene forhindrer effektivt bakterie- og svampevækst. På kort sigt betyder det, at dårlig lugt reduceres, og hudens naturlige balance holdes tæt på status quo. På lang sigt giver dette et mere hygiejnisk klima i både sko og strømpe.

Derfor er det et godt spørgsmål: Er der en kort version af +PLUSSOCK?


Svaret er et kort og simpelt: nej. Men hvorfor?

En kort model ville betyde at +PLUSSOCK ville miste en stor del af dens kompression og dermed sker den ønskede effekt ikke. Det ville helt simpelt betyde at vi snød dig - og det vil vi selvfølgelig ikke.


Fordi sokken er lavet af prolen, så er de ikke varme at have på, heller ikke når vejret er varmt.

Som en af de få sports kompressionssokker, er kinesiotape inkorporeret direkte i +PLUSSOCK.

Kinesiotape blev udviklet af kiropraktor og kinesiolog Kenzo Kaze i begyndelsen af 1970’erne. Via hans studie af kroppen fandt han ud af, at tapen gav support og stabilitet i led og muskler, uden at have indflydelse på friheden i mobiliteten af kroppen eller ledende. I dag, bliver tapen også brugt som præventive foranstaltninger, ømhed og smertebehandling.

Kinesio tape er en teknik baseret på kroppens egen naturlige helingsproces, og tapen arbejder effektivt via aktivering af neurologiske cirkulation. I høj-niveau sport, begyndte det japanske olympiske volleyball hold at bruge tapen, og der spredte sig hurtigt rygter om tapens mirakuløse effekt på atleterne, og udøvere af andre sportsgrene begyndte også at bruge det.

I dag er kinesio tape accepteret af læger som behandling inden for forskellige områder, og det forventes at kinesio tape vil åbne op for andre områder af klinisk behandling i fremtiden.