Databeskyttelseserklæring

Dit personlige data vil blive håndteret af Forzet Sport, som har hovedkvarter i København, Danmark. Vores CVR nummer er 21774383.

Forzet Sport vil gerne sikre sikkerheden af dine personlige oplysninger og de håndteres derfor i overensstemmelse med den Europæiske Union Generelle Databeskyttelseslov (Databeskyttelsesforordningen)

Når du køber et produkt eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du os tilladelse til at bruge din data overensstemmelse med den Europæiske Union Generelle Databeskyttelseslov. 


Data information og fjernelse af data

Hvis du gerne vil vide hvilke personlige oplysninger vi har gemt, kan du kontakte support@forzetsport.com. Du skal oplyse navn, telefonnummer og et ordrenummer på et tidligere køb, samt en kort besked, fra den mailadresse som er tilknyttet din konto, så vi har mulighed for at bekræfte din identitet. Derefter vil du modtage al dataen vi har om dig.

Herefter kan du anmode om at få fjernet din data. Efter denne proces vil din konto blive slettet, og du vil derfor ikke have adgang til det i fremtiden.

.